Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2009 16:48 - Тийнейджъри надупчиха Гол.бг на футбол
Автор: ibg Категория: Технологии   
Прочетен: 3349 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.03.2009 17:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По празниците екипът на Гол.бг се включи в благотворителна инициатива за деца лишени от родителска грижа.

Подсилени солидно от останалите сайтове на компанията-собственик Инвестор.бг, ние трябваше да изиграем приятелски мач срещу младежи от дом "Пенчо Славейков".

Събитието бе организирано благодарение на благотворителната организация ReachOut и имаше за цел както да привлече внимание върху дейността на организацията, така и да създаде един малък празник за младежите от дома.

Мотивирани от желанието си да зарадваме младоците, предварително се уговорихме, ако водим в резултата, към края на мача да намалим малко темповете, за да позволим на децата да ни победят и да запомнят мача с добри спомени.

Каква беше изненадата ни обаче, когато на мястото дойдоха нахъсани, организирани и дисциплинирани момчета, които играеха буквално като отбор. Имаха си дори и треньор, чиито нареждания изпълняваха по-безпрекословно отколкото играчите на Манчестър Юнайтед тези на Алекс Фъргюсън.

Въпреки че в нашите редици присъстваше дори един бивш професионален футболист, а няколко други от нас са на ти с фитнеса, за отрицателно време бяхме надупчени.

Така, ако искахме да зарадваме момчетата, изведнъж се наложи да мислим не как да им пускаме аванта, а как да се напънем и изобщо да им окажем някаква съпротива, за да им е поне малко интересно.

С пределна мобилизация закърпихме малко нещата и макар че младежите продължиха да разцъкват покрай нас като Меси между съперниците в Примера Дивисион, все пак успяхме да опитаме някоя атака и ние.

Към края на мача пък децата явно направиха това, което ние се канехме и благородно ни пуснаха да вкараме няколко гола.

Най-малкият от малчуганите бе 12 годишно лъвче, което обаче по нищо не отстъпваше на батковците. Звездата и капитан на отбора им бе 18 годишно момче, който дори е тренирал в школата на Септември, но талантът му бил пресечен в зародиш, когато му поискали подкуп, за да премине в юношите старша възраст в един от двата столични гранда.

Това било доста обезкуражаващо за момчето, тъй като станало непосредствено след официална контрола, в която той вкарал гол и направил асистенция.

Въпреки че от няколко месеца той не тренира, формата му беше невероятна. Затова ако някой треньор чете тази статия и иска да даде шанс на момчето - може да се свърже с редакцията на сайта (www.gol.bg) и да покани младежа на проби.

imageimageimage

image

Повече снимки може да видите ТУК






Тагове:   футбол,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ibg
Категория: Бизнес
Прочетен: 1998031
Постинги: 285
Коментари: 380
Гласове: 858
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930