Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2008 15:14 - Терапия за авто-маниаци
Автор: ibg Категория: Технологии   
Прочетен: 1539 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Страстта към автомобилите, пътя и скоростта е класическа диагноза със симптоми, най-остро проявяващи се през лятото.

В български контекст, целогодишната виртуална терапия на тази мания е поверена на най-информативната тематична енциклопедия онлайн – Automedia.bg.

Натрупал солидна репутация благодарение на разнообразните си новини и богатия си снимков и видео материал, порталът съвсем не се отдава на отпускарско настроение, а използва лятната си енергия, за да се синхронизира със съвременните тенденции в автомобилния свят.

Верен на ключовия за сектора стремеж към оптимални дизайн и функционалности, сайтът е подготвил нова – модернизирана и динамична – версия за своите читатели.

Освен по-лесна навигация, по-добре организирано меню и по-стилно цветово оформление, са разработени и редица интересни нововъведения.

Най-мащабното от тях, залагащо на обратната връзка и подкрепящо максимата, че добрият автомобил доказва качествата си на пътя, е новата под-секция „Потребителски тест драйв“ в традиционния „Тест драйв“-раздел.

В рамките й авто-любителите ще имат възможността да оценяват по скала от 1 до 10 избрани от тях модели автомобили, следвайки ключови критерии като приложимост във всекидневието, съотношение цена/качество, надеждност, качество на материалите, оборудване, разход на гориво, пространство, удоволствие от шофирането.

Усреднената оценка от критериите ще се визуализира преди всички публикувани тест драйв-ове на потребители. Опцията е съпроводена със свободни полета, където всеки ще може да сподели какво харесва или не харесва относно даден автомобил.

Изцяло нова категория, отново разработена в духа на интерактивността и споделения опит, е форумът на Automedia.bg.

Веднъж регистрирани в него, потребителите ще имат възможността освен да дискутират различни интересни теми, да публикуват коментари и във всички отворени към външни мнения сектори на сайта като „Новини“ и „Тест драйв“ (редакторски и потребителски).

Сред нововъведенията на авто-портала е и разположената на първа страница новинарска рубрика „Сервизна информация“.

Целта й е да дава информация за всички гарантиращи приятното и безпроблемно пътуване детайли - актуалните новини от СБА и КАТ, пътната обстановка, цените на горивата и пр.

Така, модернизиран и снабден с допълнителни екстри, обновеният портал Automedia.bg е напълно готов да отговори на всякакви автомобилни предизвикателства.



Тагове:   маниаци,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ibg
Категория: Бизнес
Прочетен: 1997481
Постинги: 285
Коментари: 380
Гласове: 858
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930