Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2007 14:04 - Великолепната петорка
Автор: ibg Категория: Технологии   
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове:
0



И най-хубавите неща си имали край, твърди от край време проницателният български народ - или нечий друг, няма да издребняваме.

Ние, от Dnes.bg, обаче не сме съгласни с подобни непроверени твърдения и предпочитаме да гледаме на живота под друг ъгъл, а именно 135 градуса и 17 минути.

Затова преформулирахме народната мъдрост и отсега нататък тя ще звучи по следния начин:

И най-хубавите неща си имат начало.

Следвайки този нов принцип, решихме да създадем и случай, за който да го приложим, за да не сме голословни, голобради и гологлави. И така се роди нашата нова рубрика, наречена „Изкуства“.

„Егати, най-накрая!“, ще си кажете вие и представа няма да имате колко сте прави.

От днес новините за изкуство си имат свой собствен дом, като за целта ипотекирахме рубрика „Музика“ и теглихме заем от „Развлечения“. Сега събираме за холна гарнитура и шкафче за обувки...

В новия си дом материалите за културните моменти в живота ще са далеч от живописния Азис, екстравагантната Бритни Спиърс и... хмммм.. русата Парис Хилтън /изкушихме се да създадем нов оксиморон и да кажем „умната“, но ни се стори твърде смело/.

Та за новата рубрика. Тя щедро приютява пет великолепни теми: Кино, Музика, Изложби, Театър и Книги.

Това е мястото, където ще намерите новини, репортажи и големи, тлъсти статии, посветени на събитията от тези области, селектирани специално за вас.

На това на запад му викат finest selection, но ние сме ориентирани по-скоро на север-североизток, така че ще обобщим случката с нашенското „върха на сладоледа“.

И понеже заговорихме за сладоледи, трябва да споменем и черешката върху него. Сортът й е „млада интелектуална“, вирее целогодишно в топли и добре осветени помещения, а най-хубавото е, че си е само наша и не се продава. Никъде! Къш!

Името на тази черешка е Елена Пенева и е известно надлъж и нашир, наляво-надясно и нагоре-надолу.

Тя е човекът, който ще подбира най-интересните и заслужили събития, за които след това с пот на красивото си чело ще твори ли, твори...а вие ще четете в захлас. Боже, каква идилия!

И понеже българският народ може би е имал все нещо предвид, когато е казвал, че и най-хубавите неща си имат край, сега тази статия ще свърши внезапно и неочаквано.

Край.

P.S. Нали разбрахте, че ви чака цяла нова рубрика – прясна и гореща.

Приятно изкарване и пишете как сте.

Dnes.bg



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ibg
Категория: Бизнес
Прочетен: 1997758
Постинги: 285
Коментари: 380
Гласове: 858
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930