Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2007 16:23 - 2083 в час*
Автор: ibg Категория: Технологии   
Прочетен: 2352 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.05.2007 16:25



Рядко се хвалим, но го правим добре! 

Поводите този път са два. През кратката работна седмица съборихме поредния рекорд - Dnes.bg вече се чете от над 50 хиляди човека и то всеки ден!

image
Илюстрация: droigks

 

 

Без излишен шум решихме да отпразнуваме събитието, като ви подарим нова рубрика – в която е много вероятно и вие някой ден да станете централен герой.

Ъндърграунд“ е мястото, където интересни, предизвикателни и излизащи извън рамките на традиционното хора разкриват себе си.

Хора, успели да ни станат симпатични със своята непринуденост или ексцентричност, със страстта си към работата или хобито си и с това, че не превръщат всяко свое постижение в новина.

Неслучайно и името на рубриката е „подземна“ - не очаквайте тук да видите изтъркани от произнасяне имена от шоубизнеса. 

Участниците в нея ще са некомерсиални и непопулярни личности, които впечатляват с умението си да живеят по свой начин – различен, странен  и примамлив.

И тъй като Dnes.bg държи да общува със своите читатели, всеки материал от новата рубрика ще намери място и в блога на сайта.

Коментарите и дискусиите от своя страна ще родят идеи за нови ъндърграундъри!   

Така нестандартният новинарски сайт, появил се едва преди 2 години, продължава традицията да дава думата на своите читатели. 

Подобни връзки в интернет пространството се определят все по–често като гражданска журналистика.

Всички големи новинарски сайтове, в това число и CNN, отдавна работят заедно  със своите потребители.

Превръща се в практика вълнуващите и разтърсващи истории да идват именно от личните дневници или блоговете на читателите, а не от професионалните журналисти.  

Хората много често предпочитат статии и теми, свързани с техните истински проблеми, а не налаганите от традиционните медии „новини“.

Именно затова Dnes.bg отново е с една идея пред останалите - сайтът ще публикува интересни и нестандартни материали на пишещите в Blog.bg

Така личните преживявания на блогърите ще достигнат хилядната ни аудитория, която е разнообразна, интелигентна и цени правото си на свободен избор.

Затова не се учудвайте, ако в някой скорошен ден станете звезда в Dnes.bg   - при нас е възможно да се случи всичко. Дори и най-смелите мечти.

*Елементарната сметка показва, че това е броят читатели, които влизат в Dnes.bg всеки час



Тагове:   час,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ibg
Категория: Бизнес
Прочетен: 1998801
Постинги: 285
Коментари: 380
Гласове: 858
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930